BEAst
Medlemswebb (Till BEAst Portal)
Sök

Kurser och seminarier

Årets konferens om e-Affärer – den 7 maj

Årets konferens om e-affärer arrangeras som vanligt av BEAst, i år tisdagen den 7 maj i Stockholm. Det blir en blandning av aktuella händelser som sveper över BEAst olika verksamhetsområden. På programmet finns praktikfall där företag delar med sig av sin erfarenhet. Från BEAst berättar vi om de utvecklingsprojekt som är aktuella. Vi rapporterar från arbetsutskotten, dvs de olika erfarenhetsgrupperna i BEAst, och har inslag som visar på vad som händer i omvärlden. Naturligtvis finns också tid för att diskutera och mingla med kollegor i branschen som också jobbar med att förenkla för byggbranschen med e-affärer som verktyg.

Programmet kan laddas ned här med närmare information om t.ex. programpunkter och praktiska uppgifter: Inbjudan Konferens e-affärer.

Kurs om BEAst Supply

Standarderna BEAst Supply Material för materialförsörjning och BEAst Supply NeC för anläggning och maskintjänster används allt mer. Nu planerar BEAst för kurser för att på egen hand kunna ta sig an standarderna och sätta upp dem i den egna verksamheten.

Vi kommer att publicera kursprogram inom kort. För mer information och anmälan: info (at) beast.se.

BEAst ger ibland även intern kurser hos medlemsföretag. Kontakta BEAst för mer information.

BEAst AB - Byggbranschens Elektroniska Affärer. Mötesplats - Standardisering - Utvecklingsprojekt
| Producerad av | © 2019 BEAst